Warning: include(/home/dobogokobike/public_html/wp-content/upgrade/wp-backup.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobogokobike/public_html/wp-load.php on line 94

Warning: include(): Failed opening '/home/dobogokobike/public_html/wp-content/upgrade/wp-backup.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dobogokobike/public_html/wp-load.php on line 94
Muflon RUN & BIKE - Futó jegy - 2019. 05. 26. - Dobogókő

Muflon RUN & BIKE – Futó jegy – 2019. 05. 26. – Dobogókő

2,000Ft

Első Muflon Run & Bike rendezvényünket hagyományteremtő céllal indítjuk útnak, az esemény során ugyanazon a napon kerül megrendezésre a kerékpáros- és a futóverseny.

Leírás

Before starting a yoga regimen, speak to your rheumatologist or primary-care physician to ensure that yoga https://aupills.net/buy-strattera-australia.html is right for you. However, they may count as life experience or informal study for certain schools that accept such.

Jegyvásárlás – Muflon RUN & BIKE – Futó jegy – 2019. 05. 26. – Dobogókő

A rendelés leadását követően az utalási adatokat a visszaigazoló emailben kapod meg. A regisztráció az utalás beérkezését követően válik aktívvá! 

Az esemény leírása

Első Muflon Run & Bike rendezvényünket hagyományteremtő céllal indítjuk útnak, az esemény során ugyanazon a napon kerül megrendezésre a kerékpáros- és a futóverseny.

Célunk

A Run & Bike rendezvény egyik fő célja, hogy a Gyalogos, a Futó és a Kerékpáros közelebb kerüljön egymáshoz; a közös rendezvény és közös kikapcsolódás betekintést enged a másik sportágba. A rendezvény másik törekvése, hogy elősegítse a tudatos erdőhasználatot, és bemutassa a természeti értékek védelmének fontosságát.

Cél, hogy a rendezvényen részt vevő Gyalogosok és Futók első kézből lássák és tapasztalják, hogy mennyire más ez a sportág, attól, amit a hétköznapokban addig tapasztaltak, ha adottak az ideális feltételek hozzá, ha kijelölt kerékpáros pályán tudnak haladni a sportolók. A Kerékpárosoknak pedig ez egyben egy figyelemfelhívás: az erdőben ők vannak kevesebben, így az elsőbbség a turistautakon a gyalogosokat és a futókat illeti meg.

Muflon Run & Bike Helyszín

Mindkét versenyszám Dobogókőn, az ország első sípályáján kerül megrendezésre.

És hogy miért pont Dobogókő? Ezért.

 Részletes program

09:00-12:00: Nevezés, rajtszám átvétel
09:00-10:30: Szabadedzés
11:00-12:00: Kerékpáros selejtező futamok
12:30: MEGNYITÓ – Kerekasztal beszélgetés
13:00: Futóverseny
14:00: Kerékpáros döntők
16:00: Eredményhirdetés

Muflon RUN & BIKE – Futó jegy – Kategóriák:

RUN

Férfi – 18 év alatt

Férfi – 18 év felett

Női – 18 év alatt

Női – 18 év felett

BIKE

Férfi – 18 év alatt

Férfi – 18 év felett

Női – 18 év alatt

Női – 18 év felett

A Muflon RUN & BIKE – 2019. 05. 26. esemény itt található.

Ez a jegy egyszeri belépésre jogosít egy fő részére.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Muflon RUN & BIKE – Futó jegy – 2019. 05. 26. – Dobogókő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük